Over

Wij daken
ga verder...

Over

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1983. Wij bieden one stop shop oplossingen voor duurzame daken. Het begint met isoleren. Slimme en innovatieve dakproducten zorgen daarnaast voor waardeverhoging van uw gebouw. Een gezond binnenklimaat levert betere leer-, leef- en arbeidsprestaties op. Altijd met kostenverlaging en CO² reductie als resultaat.

Voor havens & industrie, scholen, VvE′s, zorginstellingen en collectieve particulieren. Verschoor Duurzame Daken is gecertificeerd voor alle terreinen. Sinds 1983 zorgen wij voor persoonlijk advies en maatwerk, totaalpakketten met innovatieve oplossingen gericht op een duurzame toekomst.

Wij werken samen met leveranciers en partners die hun expertise, service en kwaliteit ruimschoots aan ons hebben bewezen. Daardoor kunnen we meer bieden dan anderen en zijn we in staat op detail aan te passen aan de wensen van de klant. Maatwerk is onze specialiteit geworden.

Met name op het dak en door middel van duurzame daken is veel vooruitgang te boeken met betrekking tot energie besparing, opwekken van energie en comfort verhoging van binnenklimaat.

Energieprestaties van daken hebben meer en meer invloed op de liquiditeit van eigenaren. Wij adviseren u graag wat voor u de beste keuze is voor korte en lange termijn.

Projecten, klein- en grootschalig, behartigen we van het idee tot uitvoering en onderhoud vanuit onze eigen organisatie aangevuld met betrouwbare partners voor specifieke vakbekwaamheid en uitvoering. We zijn goed op de hoogte van subsidie- en fiscale regelingen welke u als particulier, VvE, vereniging of MKB-klant kan dienen de netto investering te minimaliseren.

Kom langs

Ons bedrijfspand is geheel gerevitaliseerd. Oftewel vitaal gemaakt voor de toekomst. Dat was het duidelijk niet tot vijf jaar geleden. In stappen heeft het een metamorfose ondergaan binnen en buiten. Verwarmde ruimten zijn bij-geïsoleerd, daken zijn verduurzaamd qua gebruik ervan en voorzien van verschillende duurzame daksystemen, het gebouw is all-electric, gas is afgesloten, domotica-systeem is aangelegd en wordt stapsgewijs uitgebouwd, led verlichting aangelegd, akoestische plafonds en wanden zijn aangelegd.

We hebben een showroom van 60 m2 aangelegd en zelfs 1.000 m2 aan show-daken.

afspraak inplannen

Ontdek onze producten

Voor ieder dak een oplossing.

Gegevens

Deijffelbroekselaan 67
3195 GS, Pernis – Rotterdam
Nederland

010 4168475
info@duurzame-daken.nl