In 7 stappen naar future proof roofing

Wij daken
ga verder...

In 8 stappen naar future proof roofing

In 7 stappen naar future proof roofing

Altijd al willen weten hoe het proces bij Verschoor Duurzame Daken in zijn werk gaat? Lees hier hoe wij uw daken professioneel aanpakken!

1. Dak analyse, advies en offerte

Dakdata verzamelen en onderbouwd uitwerken in een duidelijke maatwerk offerte en project tekeningen.

2. Opstarten subsidie-traject

EIA, SDE++, ISDE, MIA, VAMIL en klimaat adaptieve maatregelen zijn hier voorbeelden van. Onze experts halen maximaal voordeel uit de vele mogelijkheden. Zo heeft uw overzicht in deze complexe materie.

3. Verbeteren bestaande dakopbouw

Door een goed geïsoleerde constructie met een koelende dakbedekking bespaard u veel energie en verbeterd het comfort in uw gebouw direct. Deze investering verdient zichzelf snel terug en zorgt ervoor dat u uiteindelijk zelf minder zonnepanelen nodig heeft.

4. Witte dakbedekking met lange levensduur

De temperatuur op een witte daken is tijdens de zomer significant lager dan op zwarte daken, maximaal 40º om 80º C. Dit heeft drie grote voordelen, ten eerste warmt het gebouw veel minder snel op, ten tweede is de aanzuig-lucht van koeling veel lager en dat bespaard veel energie en ten derde is een lagere omgevingstemperatuur goed voor het rendement van zonnepanelen.   

De door ons gebruikte toplagen van Derbigum, Polygum en Rhenofol hebben een bewezen levensduur van 35 jaar+.

5. Multifunctioneel ruimtegebruik

Investeringen in planmatig onderhoud zijn vaak fors, gelukkig ook de opbrengsten. Zeker als u in het ontwerp een dakterras of daktuin meeneemt zal de waarde van vastgoed navenant stijgen en is een veilige daktoegang gewaarborgd.

6. Dakveiligheid

Onderhoud op daken moet veilig uitgevoerd kunnen worden, dit is een wettelijke verplichting voor eigenaren. Wij nemen dit mee in ons advies.

7. Zonnepanelen

De ultieme stap naar dakduurzaamheid is het opwekken van uw eigen energie. Voor daken groter dan 3.000 m2 kan dit zonder eigen investering.

Klinkt dit goed?

Voor ieder dak een oplossing.

Gegevens

Bezoekadres
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Postadres
Postbus 30223
3001 DE Rotterdam

010 4168475
info@duurzame-daken.nl