Een dakdekker nodig?

Wij werken ook in ′s-Gravenhage?

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1983. Wij bieden onze one stop shop oplossingen voor duurzame daken ook aan in ′s-Gravenhage. Het begint met isoleren. Slimme en innovatieve dakproducten zorgen daarnaast voor waardeverhoging van uw gebouw in ′s-Gravenhage. Een gezond binnenklimaat levert betere leer-, leef- en arbeidsprestaties op. Altijd met kostenverlaging en CO² reductie als resultaat.

Dakrenovatie en dakservice in ′s-Gravenhage

Wij maken, repareren en verduurzamen o.a. daken in havens & industrie, scholen, VvE′s, zorginstellingen en collectieve particulieren daken. A-Verschoor dakbedekkingen is gecertificeerd voor alle terreinen. Wij zorgen voor persoonlijk advies en maatwerk, totaalpakketten met innovatieve oplossingen gericht op de duurzame toekomst van ′s-Gravenhage. We werken al dagelijks dichtbij of in ′s-Gravenhage en komen graag even langs voor een vrijblijvend adviesgesprek voor de dakbedekkingswerkzaamheden.

Energieprestaties van daken in ′s-Gravenhage hebben meer en meer invloed op de liquiditeit van eigenaren. Wij adviseren u graag wat voor u de beste keuze is voor korte en lange termijn.

Ook leveren wij een dakservice in ′s-Gravenhage. Hierin zijn alle dakzaken ondergebracht. Het beheer van daken, de onderhoudswerkzaamheden, lekkage klachten en de veiligheidsvoorzieningen. Onderhoud draagt bij aan de levensduur van daken. Juist opgezet dakbeheer zorgt ervoor dat dakrenovaties niet te laat, maar ook zeker niet te vroeg uitgevoerd worden. Voor dakeigenaren is het van groot belang de staat van de daken (of het dak) te weten. Dit, in combinatie met budgettering, zorgt ervoor dat u als dakeigenaar in ′s-Gravenhage niet voor verrassingen komt te staan.

Stuur een bericht

Contactgegevens